0493 - 672672

Tecnnasium meesterproeven gaan vrijdag door

19 maart 2020
De meesterproeven van de Technasiumleerlingen gaan vrijdag door dankzij veel inzet, creativiteit en flexibiliteit.
Tot vorige week zag het ernaar uit dat de leerlingen de meesterperoef komende vrijdag 20 maart nog live konden presenteren, maar dat plan mocht helaas niet meer doorgaan. Onze docenten Neeltje van de Vossenberg en Josine Görtzen hebben contact opgenomen met de opdrachtgevers en experts en iedereen wilde graag meewerken aan een virtuele afronding van de meesterproeven. 

De leerlingen en docenten hebben enorm hard gewerkt! De eindexamenkandidaten hebben via Microsoft Teams een presentatie samen opgenomen en deze omgezet in een MP4 bestand. Inmiddels hebben alle betrokken partijen de materialen (adviesrapport, presentatie in mp4 en de PowerPoint) en een handleiding via mail ontvangen. Als de techniek ons niet in de steek laat dan zal morgen volgens oorspronkelijk rooster de verdediging van het ontwerp, de beoordeling en het evaluatiegesprek plaats vinden. Daarna hebben de leerlingen dus het product deel van O&O, volgens eindexamenvoorschriften, afgerond. 
We zijn enorm trots op de wijze waarop en de snelheid waarmee onze eindexamenleerlingen dit hebben opgepakt. 

Mocht u als ouder de presentatie van uw zoon of dochter graag willen zien? Vraag er dan gerust naar want alle presentaties staan in teams en uw zoon of dochter kan de opname laten zien.