Bring Your Own Device (BYOD)

Als Varendonck College springen wij in op de technologische ontwikkelingen die de kans geven om uitdagend en toekomstgericht onderwijs te bieden. Door het gebruik van laptops in de klas kunnen wij jou nůg beter onderwijs op maat aanbieden en bereiden wij jou voor op de vervolgopleidingen waar het onderwijs ook verdergaand wordt gedigitaliseerd.

Aanschaf laptop

Nadat jij je in de aanmeldweek hebt aangemeld voor het Varendonck College worden jouw ouders uitgenodigd voor een informatieavond. Tijdens deze informatieavond wordt informatie gedeeld over het werken met laptops. De bestelflyer van The Rent Company ontvang je tijdens de kennismakingsdag op maandag 10 juni 2024, deze vind je in het kennismakingsboekje. In dit boekje vind je alle belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Het kennismakingsboekje zal op een later moment ook digitaal beschikbaar zijn. Na het bestellen van de laptop ontvangt je de laptop zelf pas in de eerste week van schooljaar 2023-2024. Deze informatie zal ook worden gedeeld in de officiŽle plaatsingsbrief en wordt gedeeld met de groep 8-leerkracht.

Aanschaf eigen laptop

Als school adviseren wij de laptop van The Rent Company omdat deze voldoet aan de eisen van school. Uiteraard mag je een eigen laptop aanschaffen. In deze brief leggen wij uit aan welke specificaties een eigen laptop minimaal moet voldoen.

FinanciŽle hulp bij aanschaf

Heb je financiŽle ondersteuning nodig bij het aanschaffen van een laptop? Dan wordt er graag met je meegedacht. Hieronder vind je informatie over of je gebruik kunt maken van financiŽle hulp en hoe je deze hulp kunt aanvragen.
  • Inwoners van gemeente Someren: klik hier voor de folder van gemeente Someren of klik hier voor Stichting Leergeld.
  • Inwoners van gemeente Asten: klik hier voor de site van Sociaal Team Asten of klik hier voor Stichting Leergeld.

Vragen

Heb je vragen over de laptop? Neem dan contact op met The Rent Company via 085-0036150 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kun je een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.