0493 - 672672

Masterclass inschrijving geopend

09 januari 2022
Zit jij in groep 7 of 8? Schrijf je dan nu in voor onze Masterclass: een mini-les naar keuze!
De masterclasses zijn mini-lesjes op het Varendonck College. Voor groep 7- en 8-leerlingen is dit een ideale kans om op hun niveau te proeven hoe er les wordt gegeven op het Voortgezet Onderwijs. Uw kind kan ervoor kiezen om op één of meerdere data de masterclass bij te wonen.
Inschrijven voor Online Masterclass van 19 januari 2022:
Vmbo-locatie (Someren): klik hier.
Havo-/vwo-locatie (Asten): klik hier.

Let op: doordat alle masterclasses tegelijkertijd worden gegeven verzoeken wij u vriendelijk om uw kind maar voor één Online Masterclass in te schrijven, zodat ook andere basisschoolleerlingen zich kunnen inschrijven. Uw kind mag zelf kiezen aan welk leerniveau en aan welk vak hij/zij deelneemt, ongeacht het pre-advies. De Masterclass vindt online plaats, start om 14:00 uur en eindigt om 15:30 uur. U ontvangt ongeveer een week van tevoren een bericht met daarin een hyperlink waarmee uw kind de online Masterclass kan bijwonen.

Op 16 februari zullen andere Masterclasses worden gegeven, waaraan uw kind ook mag deelnemen. Wilt u daarover tijdig worden geïnformeerd? Geef u dan op via het 'houd mij op de hoogte formulier': klik hier.