0493 - 672672

Thema-avond: Social Media en Gamen

11 oktober 2021
Gamen en chatten, vloggen en sexting... Een kijkje in het digitale leven van jongeren. Schrijf u in voor deze thema-avond.
Gamen en chatten, vloggen en sexting…  Een kijkje in het digitale leven van jongeren. Welke afspraken zijn reëel over computer- en telefoongebruik? Deze avond geeft ouders inzicht in hoe ze internetgebruik en sociale media een plek kunnen geven in de dagelijkse opvoeding.

Herkenbare situaties
Theatergroep PlayBack gaat met ouders in gesprek over internetgebruik, sociale netwerken en verleidingen op internet. Twee acteurs en een gespreksleider schetsen via korte scènes een confronterend en hilarisch beeld van hoe het er bij veel gezinnen thuis aan toe gaat. Ze maken gebruik van 'terugspeeltheater', een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.

Persoonlijk verhaal
We sluiten de avond af met een gastspreker die vertelt over haar eigen ervaring en de impact van een puber met game verslaving. Zij vertelt hoe haar gezin daarmee is omgegaan en wat de gevolgen voor alle gezinsleden zijn.

Praktische informatie
Datum : 11 november 2021
Tijd      : binnenlopen vanaf 19.00 uur, het programma is van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Locatie : de Aula van het Varendonck College, Kanaalstraat 14 in Someren
Voor de thema-avond dient u zich in te schrijven.

U kunt zich inschrijven voor de thema-avond via deze link: klik hier.


Tijdens bovenstaande informatieavonden vragen wij niet naar een coronatoegangsbewijs en hoeft u geen mondkapje te dragen. Wij houden ons aan de huidige geldende coronamaatregelen en volgen het advies van de overheid op.