0493 - 672672

Gratis Online bijles volgen

19 maart 2021
Spectrum Brabant en ASML hebben het mogelijk gemaakt dat uw kind gratis bijles kan volgen. Klik hier voor meer informatie.
Als samenwerkingspartner van het maatschappelijk project van ASML en Spectrum Brabant, bieden wij uw kind de mogelijkheid om gratis online bijlessen te volgen.

Het enige wat u hoeft te doen is via onderstaande link het formulier in te vullen. Vervolgens zal een medewerker van ASML contact met u én uw kind opnemen voor het maken van een eerste kennismaking. U krijgt dan een idee wie uw kind bijles gaat geven en samen kunt u de verwachtingen van beide kanten kenbaar maken. Uw kind kan na de kennismaking maximaal 6 gratis bijlessen van een uur afnemen. Dit hoeft niet maar mag wel. Wanneer de hulpvraag is beantwoord, mogen de bijlessen natuurlijk ook
eerder afgerond worden.

Spectrum Brabant heeft de medewerkers van ASML begeleid in de wereld van het onderwijs en ze geleerd hoe ze goed online bijles kunnen geven. Echter, de medewerkers van ASML zijn geen vakdocenten maar delen wel heel graag hun kennis en expertise met leerlingen!

Inschrijven voor gratis bijlessen kan via deze link.