0493 - 672672

TopTutors

Begin 2014 is TopTutors BV op het Varendonck College van start gegaan. TopTutors wil kwalitatieve begeleiding in de vorm van bijles voor alle leerlingen beschikbaar te maken.

Het bijzondere van TopTutors is dat degenen die bijles geven oud-leerlingen kunnen zijn van onze school. Doordat deze oud-leerlingen ons onderwijs, onze docenten en onze school perfect kennen, gaat er geen tijd verloren aan onduidelijkheden, maar kunnen de bijlessen zich meteen richten op de kern: het beter beheersen van de lesstof. De oud-leerlingen studeren nu aan de universiteit of HBO en zijn geselecteerd op basis van hun goede prestaties in de examenjaren.

Elke lokale afdeling van TopTutors wordt geleid door een zogenaamde 'managing tutor.' Dit is degenebij wieje terecht kunt met algemene vragen over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. Op het Varendonck College is dit Iris van Bree, zelf ook oud-leerling van het Varendonck College en nu student Fysiotherapie aan Zuyd Hogeschool in Heerlen.TopTutors opereert zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van het Varendonck College.

TopTutors brengt huidige leerlingen in contact met oud-leerlingen van onze school.Je kunt je via de website van TopTutorsaanmelden voor bijlessen. Heb jij moeite met wiskunde (A/B), economie, natuurkunde, of welk vak dan ook? De bijlesgevers van TopTutors helpen je graag. Meld je aan via het online inschrijfformulier, onder het kopje 'leerlingen' op de site van toptutors.Voor meer informatie kun je ook mailen naar irisvanbree@toptutors.nl.