0493 - 672672

Open Dagen Kalender

Hier vind je een overzicht van Open Dagen en bijeenkomsten die interessant kunnen zijn voor het kiezen van je vervolgopleiding. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan deze pagina vindt je ook een link naar de uitgebreide Doorstroomwijzer.

Bijeenkomsten die interessant kunnen zijn voor het kiezen van je vervolgopleiding

Donderdag 7 december Open Huis Dutch HealthTec Academy
In Utrecht is een nieuwe School MBO-opleidingen Gezondsheidstechniek gestart met o.a. Shoe Developer, Orthopedisch technicus, Opticien en Tandtechnicus. Allemaal BOL4-opleidingen die 4 jaar duren. Kijk voor meer informatie op www.dutchhealthtecacademy.nl

Vrijdag 19 en zaterdag 20 januari Open Dag Hout-Meubel-Interieur Vakschool Amsterdam/Rotterdam
Het hout- en Meubileringscollege heeft locaties in Amsterdam en in Rotterdam en houdt op beide scholen de Open Dagen op vrijdag 19 januari van 17.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 20 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Zie voor meer informatie www.hmcolleg.nl .

Vrijdag 19 en zaterdag 20 januari Open Dagen Scheepvaart en Transport Sector
In het weekend van 19 en 20 januari houdt het STC MBO College open dagen op haar locaties in Rotterdam - Brielle - Katwijk - Stellendam. Interessant voor jongeren die belangstelling hebben voor een technische, administratieve of leidinggevende functie in de wereld van Scheepvaart, Transport en Procesindustrie. Zie voor meer informatie: www.mbo-stc.nl/open-dagen

Meeloopdagen op een MBO.
Verschillende vervolgopleidingen bieden 4e jaars VMBO-leerlingen de kans om een dag mee te lopen. De meeste scholen geven op hun site aan hoe je een meeloopdag kunt regelen. Zorg dat je mentor op de hoogte is en vraag tijdig toestemming met behulp van het bekende 'roze briefje'.