0493 - 672672

Informatieavonden

Het Varendonck College organiseerde twee verschillende informatieavonden:
- De algemene informatieavond over het voortgezet onderwijs in Nederland.
- De informatieavond over het onderwijs op het Varendonck College, op locatie Asten en op locatie Someren.


Algemene informatieavond over het voortgezet onderwijs (oktober)
Tijdens deze informatieavond legden wij u uit hoe het voortgezet onderwijs er in Nederland vandaag de dag uitziet. Wij informeerden u onder andere over het onderwijsaanbod van nu, lichtten u toe wat het onderwijs van de toekomst wordt, legden u uit hoe de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs eruitziet en welke doorstroommogelijkheden er binnen en na het voortgezet onderwijs zijn.

De algemene informatieavond vond plaats medio oktober. Klik hier voor de presentatie.


Informatieavond over het onderwijs in Asten en in Someren (december)
Tijdens deze avonden legden wij uit hoe het onderwijs op het Varendonck College is vormgegeven en kon u zich voor twee voorlichtingsrondes inschrijven over de verschillende leerniveaus die er zijn.

De opnames van de voorlichtingsrondes zijn per mail naar geļnteresseerden gestuurd. Had u zich opgegeven? Controleer voor de zekerheid uw SPAM-inbox. Wanneer u niets heeft ontvangen of de opnames graag wilt ontvangen, stuur dan een mail naar j.v.diepen@varendonck.nl.


Vragen?
Heeft u nog vragen over het onderwijs op het Varendonck College en/of vragen over de brugklas? Dan kunt u deze stellen aan de managers onderwijs:
- Vmbo-locatie: de heer van Steen, d.v.steen@varendonck.nl.
- Havo-/vwo-locatie: de heer Hafkemeijer, via e.hafkemeijer@varendonck.nl.